Pomladni sejem

Zahvala

Spoštovani starši.

Ob ponovni uspešni izvedbi Pomladnega sejma se Vam želimo iskreno zahvaliti. S sejmom smo tudi letos presegli vsa pričakovanja. Brez Vašega sodelovanja in podpore nam to ne bi uspelo. Pomladni sejem je dogodek vaših otrok in je dogodek, katerega izkupiček je namenjen prav njim.

Letošnja osrednja tema je bila odprta kuh’na in kino pod zvezdami. Vse pa so učenci dodatno obogatili s čudovitimi izdelki. Z velikim veseljem smo spremljali, kako ste skozi šolska vrata vstopali Vi in s tem izkazali podporo Vašim otrokom in tudi nam, strokovnim delavcem.

Dogodek je ponovno privabil nepregledno množico nasmejanih lic. Veseli smo, da smo Vam pričarali dva čudovita dneva.

V imenu šolskega sklada OŠ Stična se iskreno zahvaljujemo vsem učencem,  staršem, krajanom, sponzorjem, Občini Ivančna Gorica in ostalim, ki ste nam kakorkoli pomagali pri izvedbi sejma.

Zaradi vseh Vas smo bili uspešni. S sredstvi, ki smo jih zbrali, bomo lahko pomagali učencem naše šole, predvsem pa tistim, ki so se zaradi različnih življenjskih preizkušenj znašli v stiski.

Z mislimi na skupne dogodivščine, ki so še pred nami, Vas lepo pozdravljamo.

Šolski sklad OŠ Stična

Dragi učenci.

Za vami je še en uspešno izveden Pomladni sejem. Ponovno ste se izkazali in presegli vsa pričakovanja. Brez vas in vaših pridnih ročic, vaših mišic, vašega prostega časa, sodelovanja, barantanja in kuharskih veščin tega dogodka ne bi bilo. Učitelji smo ostali brez besed.

Na sejmu niso bile pomembne ocene, ni bilo pomembno, ali ste naredili domačo nalogo, ni bilo pomembno, kako sodelujete pri pouku in ni bilo pomembo, ali tečete po hodniku. Pomembno je bilo le sodelovanje. In to vam je uspelo odlično.

Neznansko smo ponosni, ker ste stopili skupaj in se zavzeli za skupni cilj. Poleg obogatitve šolskega sklada ste obogatili tudi svoja srca in dokazali, kaj vse zmorete. Izkazali ste se!

V telovadnici so visele zvezde. Vsaka zvezda je predstavljala enega izmed vas. In vi ste naše zvezde.

Dragi naši učenci, zmorete ogromno in vaše srce je na pravem mestu.

Vsi učitelji s ponosom stojimo ob vaši strani na tako velikem dogodku, kot je Pomladni sejem. Saj veste, dogodek je vaš in za vas! Ves izkupiček prostovoljnih prispevkov gre v šolski sklad in je namenjen vam za prevoze in različne obogatitvene dejavnosti.

Dragi učenci, zaslužite si en velik aplavz!

Vaše učiteljice in učitelji