Smučarska šola v naravi 2023, 1. skupina

V tednu od 4. do 8. decembra nas 49 učenk in učencev oddelkov 6. a, 6. b ter 6. c skupaj s 5 učitelji in učiteljicami doživlja nepozabno izkušnjo zimske šole v naravi.

Smučarska šola v Lukovem Domu na Kopah, na Koroškem, je ravno takšna, kot smo si jo želeli, saj so nas v ponedeljek pozdravile odlične zimske razmere. Sveže zapadli sneg je izvrstna podlaga za raznolike igre na snegu in smučanje v petih različnih skupinah zahtevnosti. V ponedeljek zvečer smo se podali tudi na nepozaben pohod z lučkami. V prostem času veliko klepetamo in igramo družabne igre. Okusna hrana pa vselej še dodatno poskrbi za dobro razpoloženje.

Torkov večer je bil rezerviran za ustvarjalno delavnico v okviru mednarodnega projekta združenja ENO Schools, ko smo se lotili izdelave lampijonov za natečaj z naslovom ENO Art Light for Friendship.

V sredo zgodaj zjutraj smo presenečeno opazili, da nas je med kratko nočjo obiskal še Miklavž.

Ker se imamo na Kopah zelo lepo, nam čas čisto prehitro mine, vendar se vseeno veselimo petkovega prihoda domov. Komaj pa že tudi čakamo, da vam v živo prikažemo vse na novo usvojene veščine smučanja.

Lepo vas pozdravljamo šestošolci in učitelji OŠ Stična.