Podarite del dohodnine šolskemu skladu OŠ Stična

Spoštovani starši!

Na Osnovni šoli Stična že vrsto let deluje šolski sklad, katerega osnovni namen je, da bogati redni šolski program, pomaga učencem pri plačilu šol v naravi in socialno ogroženim učencem. Sklad pridobiva sredstva iz prispevkov staršev, donacij, prireditev in drugih virov.

Sredstva lahko starši prostovoljno prispevate preko šolskega tekočega računa.

S spremembo zakonodaje pa lahko skladu Osnovne Stična namenite tudi del svoje dohodnine (do 0,3%). Namenitev dohodnine je prostovoljna in ne povzroča dodatnih stroškov. Z namenitvijo dela dohodnine našemu skladu, boste podprli vse dejavnosti, ki bogatijo življenje učencev na šoli.

V kolikor svojega dela dohodnine, še niste namenili drugim opravičencem, Vas vljudno prosimo, da ga namenite našemu skladu. Del dohodnine lahko šolskemu skladu namenite:

  • preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki oddate obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (Doh-Don), v katerem pod davčno številko upravičenca navedete 67259375 in vpišete odstotek (od 0,1% do 0,3%
    Povezava do Portala E-Davki
  • izpolnite obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije s svojimi podatki, ga natisnete in podpišete ter pošljete ali odnesete na pristojni finančni urad
    Povezava do predizpolnjenega obrazca

Dodatne informacije glede namenitve dela dohodnine najdete tukaj.
 

Z vašimi doniranimi sredstvi bomo lažje uresničili zastavljene cilje. V imenu šole in učencev, se vam za Vašo pripravljenost iskreno zahvaljujemo.

Predsednica šolskega sklada Barbara Polajžer

 Ravnatelj Marjan Potokar