LONDIBOR, 15.–17.10. 2021

UČENCI O JEZIKOVNI EKSKURZIJI

Zelo zanimivo je bilo v akvariju. Všeč nam je bilo, da smo lahko sami izbrali, kje bomo jedli kosilo. Tudi sobe so bile super. Odlična hrana.

Patricija in Neža, 9.a

 

Videla sem kip Rudolfa Maistra. Nekaj metrov naprej pa je stal kip Josipa Jurčiča, ki je bil zavit v polivinil. Jaz sem mislila, da je prekrit zato, da Jurčiča ne bo pozimi zeblo, ker mu je Maister vzel plašč.

Nika, 9.c

 

Zelo mi je bil všeč razgled s hriba Piramida. Zanimiva je bila tudi vožnja z vzpenjačo.

Lara

 

Všeč mi je bilo, da sem se udeležil jezikovne ekskurzije v Maribor in videl znamenitosti, o katerih sem pripravljal angleško predstavitev. Najbolj všeč mi je bil mestni park z akvarijem – terarijem, kjer sem videl nenavadne ribice z imenom axsolotli.

Všeč mi je bil obisk Europarka. Ni mi bilo všeč, ker smo veliko hodili.

Žan, 9.c in Taj, 9.a

 

Všeč nama je bila vožnja z vlakom, sobe v mladinskem hotelu, prekrasen razgled na Maribor s Piramide in razglednega stolpa na Pohorju, dovolj prostega časa, odličen zajtrk in najboljša družba.

Katarina in Maruša, 9.a

 

Nama so bile všeč udobne postelje. Tudi hrana je bila dobra. Lepo smo se imeli, videli veliko znamenitosti in jih po angleško predstavili. Bili pa smo tudi utrujeni, saj smo veliko hodili.

Elena, Milka, 9.c

 

Po Ivančni se sprehajajo kokoši, po Mariboru pa labodi. Skupina je bila zaradi višje sile manjša in to nam je bilo všeč. Všeč nam je bilo, da smo se odločali skupaj z učiteljicami. Gibljiv čas prihoda na zajtrk – določili smo samo uro, ko smo se pripravljeni počakali za odhod, odlična ideja.

Jezile so nas zaklenjene omarice v sobi, zakaj?

Pripravite drobiž za avtobus in vzpenjačo.

Mrzla večerja, malo izbire.

Katjuša, Klara, Asja, Ema, 9.b