OŠ Stična izdala knjigo o šolanju na daljavo

REFLEKSIJA NEKEGA OBDOBJA, BO RAZUMEVANJE ČASA DOBILO NOV POMEN?

korona-pub2

Sredi drugega vala spomin na prvi val

Te dni je luč sveta zagledala nova šolska publikacija. Po obliki in izgledu je podobna prejšnjim, po vsebini pa je unikatna in edinstvena. V njej smo namreč zbrali vtise iz spomladanskega obdobja šolanja na daljavo. Dragocene zapise in ilustracije bogatijo prispevki učencev, delavcev šole – od ravnatelja, knjižničarjev, šolske svetovalne službe, učiteljic in učiteljev ter tehničnega kadra, pa tudi razmišljanja staršev, ki so v času šolanja na daljavo, postali še bolj pomemben dejavnik učno – vzgojnega procesa.

Publikacija z naslovom Prvi koronski vtisi Osnovne šole Stična, pod katero se je podpisal uredniški odbor v sestavi: ravnatelj Marjan Potokar, Anka Švigelj Koželj, Andreja Robek Perpar, Igor Rajner, Kristijan Rešetič, Ingrid Boljka Štaudohar in Dragica Šteh, je že na voljo v šolski knjižnici.

Dragica Šteh

Zgodilo se nam je tisto, kar je še v začetku leta delovalo kot nekaj, kar se v naših mislih lahko dogaja samo v oddaljenih deželah, v poročilih različnih medijev ali pa v filmih znanstvene fantastike.
Marjan Potokar
ravnatelj