ŠOLSKA KNJIŽNICA NA DALJAVO

IZPOSOJA V ŠOLSKI KNJIŽNICI OŠ STIČNA

v času šolanja na daljavo

 

V šolski knjižnici OŠ Stična si lahko učenci in učitelji izposodite ali vrnete knjige po epidemiološko prilagojenem, brezstičnem protokolu na lokacijah matične šole, PŠ Višnje Gore in PŠ Zagradec.

 

Protokol:

  1. 1. Pred vsako izposojo ali vračanjem gradiva kontaktirajte šolske knjižničarje po telefonu, preko elektronske pošte ali preko aplikacije Teams (prijavite se v ekipo šolske knjižnice). S knjižničarji se boste dogovorili o podrobnostih prevzema ali vračila gradiv.

 

  1. Uradne ure šolskih knjižničarjev so vsak delovni dan med 8. in 14. uro.

 

  1. Na šolski spletni strani si na povezavi lahko ogledate navodila, kako uporabljati COBISS (spletni katalog šolske knjižnice), kjer je možno preveriti, katere knjige so na voljo v šolski knjižnici. V času šolanja na daljavo imate lahko knjige iz šolske knjižnice doma do ponovne vrnitve v šolo.

 

  1. Knjižničarji vam v času uradnih ur z veseljem pomagamo tudi pri iskanju informacij preko spleta in v primeru težav pri uporabi spletnih orodij za učenje.

 

Kontakti knjižničarjev:

Matična šola: Kristijan Rešetič (tudi za učence in učitelje PŠ Stična ter PŠ Muljava) in Mojca Hrvatin (za učence in učitelje PŠ Višnja Gora)

kristijan.resetic@os-sticna.si

tel: 01 7887 267

mojca.hrvatin@os-sticna.si

 

PŠ Zagradec: Branka Lah (tudi za učence in učitelje PŠ Ambrus ter PŠ Krka)

branka.lah@os-sticna.si

tel: 01 6207 405