CŠOD Kranjska Gora

Torek, 12. november 2019

Zbudili smo se v deževno jutro, a nas je jutranja telovadba dokončno predramila. Drugi dan šole v naravi smo se odpravili na tiste dejavnosti, ki jih še nismo opravili prvi dan. Tako smo spoznavali lepote Zgornjesavske doline. Pot nas je vodila tudi ob reki Pišnici vse do Kekčeve domačije.

Tekom dneva smo pripravili nekaj točk za izvedbo kulturnega programa za zaključni večer. Polni lepih vtisov in novega znanja smo se utrujeni odpravili k počitku. Jutri se naše pustolovščine žal končajo in vračamo se domov.

Starši nas lahko pričakujete na avtobusni postaji pred matično šolo med 15.30 in 16.00. Se vidimo!

Ponedeljek, 11. november 2019

Po poznem odhodu izpred OŠ Stična smo se varno pripeljali do CŠOD Kranjska Gora. Namestili smo se po sobah in okrepčali z odličnim kosilom. Razdelili smo se v tri skupine. Že prvi dan smo obiskali izvir Save Dolinke – Zelenci so nas očarali s svojo lepoto. Nekateri so obiskali spominsko obeležje v Malem Tamarju ter raziskovali naravno bogastvo Triglavskega narodnega parka. Kljub občasnemu rahlemu dežju smo bili vsi prešerne volje. Po večerji smo spoznali še znamenitosti Kranjske Gore. Prijetno utrujeni smo odšli spat.

Tina Finc