CŠOD Medved, 1. skupina

V šoli v naravi je zelo carsko, kulsko in zelo lepo. (Nika L., 4. c MŠ)

Zelo je super. (Ali, 4. b VG)

V šoli v naravi v domu na Medvedjem Brdu smo se ta teden zelo zabavali. Bilo mi je zelo zabavno, ko smo v četrtek šli sami v skupinah po štiri na zanimiv in poučen sprehod. (Lina, 4. c MŠ)

V šoli v naravi se imam zelo lepo. Najboljši dogodek se mi je zdel takrat, ko smo se morali sami v skupini orientirati. Še najbolje sem se imela v sredo zvečer, ko smo se zabavali. (Lara Z., 4. c MŠ)

Zelo mi je všeč, pa sobe so lepe. Zabavam se! (Erna, 4. b VG)

V šoli v naravi je super in odlična hrana. (Mai, 4. c MŠ)

V šoli v naravi mi je bilo najbolj všeč, ko smo šli na pohode. (Zara, 4. b VG)

Zelo mi je v redu. Super in glavno mi je to, da sem s prijateljicami. (Nika M., 4. b VG)

Zelo mi je všeč, a sem zelo pogrešala mami in očija. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se pogovarjali o planetih, ko smo skozi teleskop gledali Sonce in Luno in ko smo šli brez učiteljic v skupinah na pohod s kompasom, z zemljevidom in z listom z nalogami. (Meta, 4. b VG)

Na Medvedjem Brdu se imam kar super. Malo pogrešam družino, a se s prijateljicami že kaj spomnimo. Enkrat smo se malo skregale, ampak zdaj smo že prijateljice. (Ela, 4. b VG)


Učenci 4. c-razreda matične šole in 4. b-razreda PŠ Višnja Gora so srečno prispeli v Dom Medved na Medvedje Brdo. Čez dan so že spoznali okolico doma na kratkem sprehodu, plezali po plezalni steni, preizkusili svoje čute z različnimi zanimivimi nalogami in s teleskopom opazovali nočno nebo. Staršem pošiljajo lepe pozdrave.